A MELÓ-DIÁK Magyarország legnagyobb diákmunka hálózata.

TÖBBET AKARSZ, MI VELED TARTUNK!

EZEK VAGYUNK MI…

A Meló-Diák Magyarország legrégebben működő, piacvezető iskolaszövetkezete.
Segítünk eligazodnod a munkák között; veled vagyunk, ha kellünk; de szabad vagy, ha szeretnéd!
Csatlakozz, fejlődj, lépj tovább!

VELED VAGYUNK ÉS ÉRTED. ÉRTED?

Célunk segíteni benneteket abban, hogy valóban sikerrel találjatok rá a számotokra kikövezett útra. Akkor is, ha csak kell egy jó meló, de nem különben, ha hosszú távon gondolkodtok. Több ezer céggel állunk kapcsolatban, akik ma már jól tudják, hogy a diákmunkában hatalmas erő és lehetőség rejtőzik. Ők is többet akarnak. Benneteket!

A Meló Diák egész pontosan 1983 óta dolgozik azon, hogy a diákoknak releváns munkalehetőségeket kínáljon, míg az őket alkalmazó cégeknek fiatal, lelkes és vehemens munkaerőt ajánljon.

Jól tudjuk, hogy piacvezetőként nagy a felelősségünk. Bárhol is járj az országban, szinte biztos, hogy előbb-utóbb belefutsz valamelyik irodánkba, hiszen jelenleg 40 ponton is lehetőség van erre.

Évente 10.000 új taggal bővülünk, akik közül nem kevesen álmaik munkájára akadnak rá a Meló-Diák segítségével, s nem csupán dolgozgatnak egy kicsit, de már diákként megalapozzák későbbi szakmai sikereiket. Ha te is akarod, segítünk megtalálni az első építőkockákat karrieredhez.

Szeretnénk, ha a nálunk regisztrált diákok valóban az érdeklődési körükhöz közel álló munkára találhatnának, ugyanakkor a cégek számára is a legígéretesebb fiatalok közreműködését biztosítjuk.

Egy olyan világért küzdünk, ahol a diákmunkáról nem egy szendvicsember jut a legtöbbek eszébe.

Jól tudjuk, hogy mekkora érték rejlik a fiatalokban. Célunk, hogy mások is minél többen megtudják.

40+
Iroda országszerte

50.000
Diák, aki többet akart

5.000
Partnercég

40 év
fejlődés

BESZÉLJÜNK SZEMÉLYESEN

Tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére.

Meló-Diák