Többet akarsz, mi veled tartunk!

Ezek vagyunk mi…

A Meló-Diák Magyarország legrégebben működő, piacvezető iskolaszövetkezete. Segítünk eligazodnod a munkák között; veled vagyunk, ha kellünk; de szabad vagy, ha szeretnéd! Csatlakozz, fejlődj, lépj tovább!

Veled vagyunk és érted. Érted?

Célunk segíteni benneteket abban, hogy valóban sikerrel találjatok rá a számotokra kikövezett útra. Akkor is, ha csak kell egy jó meló, de nem különben, ha hosszú távon gondolkodtok. Több ezer céggel állunk kapcsolatban, akik ma már jól tudják, hogy a diákmunkában hatalmas erő és lehetőség rejtőzik. Ők is többet akarnak. Benneteket!

Rólunk

A Meló Diák egész pontosan 1983 óta dolgozik azon, hogy a diákoknak releváns munkalehetőségeket kínáljon, míg az őket alkalmazó cégeknek fiatal, lelkes és vehemens munkaerőt ajánljon.

Jól tudjuk, hogy piacvezetőként nagy a felelősségünk. Bárhol is járj az országban, szinte biztos, hogy előbb-utóbb belefutsz valamelyik irodánkba, hiszen jelenleg 40 ponton is lehetőség van erre.

Évente 35.000-40.000 új taggal bővülünk, akik közül nem kevesen álmaik munkájára akadnak rá a Meló-Diák segítségével, s nem csupán dolgozgatnak egy kicsit, de már diákként megalapozzák későbbi szakmai sikereiket. Ha te is akarod, segítünk megtalálni az első építőkockákat karrieredhez.

Szeretnénk, ha a nálunk regisztrált diákok valóban az érdeklődési körükhöz közel álló munkára találhatnának, ugyanakkor a cégek számára is a legígéretesebb fiatalok közreműködését biztosítjuk.

Egy olyan világért küzdünk, ahol a diákmunkáról nem egy szendvicsember jut a legtöbbek eszébe.

Jól tudjuk, hogy mekkora érték rejlik a fiatalokban. Célunk, hogy mások is minél többen megtudják.

Diákmunka a cégemben

Takarítson meg akár 25%-ot a foglalkoztatási költségein!

Megnézem hogyan

40+Iroda országszerte

35.000Diák, aki többet akart

35Év fejlődés

25.000Partnercég

MELÓ-DIÁK Irodák országszerte