A MELÓ-DIÁK a diákmunka 1983 óta.

A diákmunka ma Magyarországon a vállalatok, cégek de akár a non-profit szektor számára is igen komoly lehetőségekkel szolgál, úgy a szakértelem megfizethetősége terén, mint a munkáltatói költségek jelentős megtakarításának szempontjából.

Akár 24órán belül munkaerő

Biztosan Önöknél is előfordult már, hogy hirtelen, növelt létszámra volt szükségük. Segítségünkkel nem lesz kiesés a termelésben, hiszen mindig a szükséges létszámú diák munkavállalót biztosítjuk.

25%megtakarítás

A diákmunkára vonatkozó speciális szabályoknak köszönhetően Önnek 25%-kal kevesebbe kerül egy diák munkavállaló foglalkoztatása a direkt foglalkoztatással szemben. Sőt, a munkavállaló zsebében is több marad.

Szaktudásbevonása

Diákjaink jelentős része a felsőoktatásban vagy szakképzésben vesz részt. Ők azok a fiatal tehetségek, akik komoly szakmai attitűddel képesek elvégezni az összetettebb, bonyolultabb, speciális szaktudást igénylő feladatokat is. Akár cége gyakornoki programját is építheti ránk.

Egészévben

A diákmunka nem csak a szünidővel egyenlő. Egész évben, egész héten, éjjel-nappal végzik a dolgukat diákjaink.

Bármilyenmunka

Partnereink tapasztalatára építve állítjuk, hogy a legtöbb munkavállalónk egyenértékű tagjává tud válni az Ön csapatának. Legyen szó fizikai, szellemi, szak-, vagy speciális tudást igénylő munkákról, maximális elégedettségére tudjuk elvégezni.

Országoslefedettség

Országszerte 40 irodával rendelkezünk, így lehetővé válik az Önök komplexebb, akár területeken átívelő munkaerő igényeinek kielégítése.

Beszéljünk személyesen

Tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére.

Ajánlatot kérek

A legnagyobbak partnere

A Meló-Diák olyan nagyvállalatokkal is partnerkapcsolatban áll, mint az Invitel, a Samsung, vagy épp a Cinema City, s a nálunk regisztrált diákok munkájával elégedett cégek száma folyamatosan növekszik.

A MELÓ-DIÁK partnerei a legnagyobb világmárkák is.