A koronavírus miatt hozott intézkedések egyike, hogy már online is rendezheted legtöbb Meló-Diákos ügyedet. Akár személyes, akár online ügyintézéshez foglalj időpontot és kerüld el a sorban állást.

Az iroda kiválasztásához és időpontfoglaláshoz kattints ide.

A MELÓ-DIÁK Magyarország
legnagyobb diákmunka hálózata.

A MELÓ-DIÁK
a diákmunka
1983 óta.

kipróbálnám a rugalmas és költséghatékony diákmunkát

Rólunk számokban

Több, mint 6 millió ledolgozott óra

Évente több tízezer aktív diák

Több, mint 2000 megbízó cég

A diákmunka ma Magyarországon a vállalatok, cégek de akár a non-profit szektor számára is igen komoly lehetőségekkel szolgál, úgy a szakértelem megfizethetősége terén, mint a munkáltatói költségek jelentős megtakarításának szempontjából.

Akár 24 órán belül munkaerő

Biztosan Önöknél is előfordult már, hogy hirtelen, növelt létszámra volt szükségük. Segítségünkkel nem lesz kiesés a termelésben, hiszen mindig a szükséges létszámú diák munkavállalót biztosítjuk.

25% megtakarítás

A diákmunkára vonatkozó speciális szabályoknak köszönhetően Önnek 25%-kal kevesebbe kerül egy diák munkavállaló foglalkoztatása a direkt foglalkoztatással szemben. Sőt, a munkavállaló zsebében is több marad.

Szaktudás bevonása

Diákjaink jelentős része a felsőoktatásban vagy szakképzésben vesz részt. Ők azok a fiatal tehetségek, akik komoly szakmai attitűddel képesek elvégezni az összetettebb, bonyolultabb, speciális szaktudást igénylő feladatokat is. Akár cége gyakornoki programját is építheti ránk.

Egész évben

A diákmunka nem csak a szünidővel egyenlő. Egész évben, egész héten, éjjel-nappal végzik a dolgukat diákjaink.

Bármilyen munka

Partnereink tapasztalatára építve állítjuk, hogy a legtöbb munkavállalónk egyenértékű tagjává tud válni az Ön csapatának. Legyen szó fizikai, szellemi, szak-, vagy speciális tudást igénylő munkákról, maximális elégedettségére tudjuk elvégezni.

"A Meló-Diák 35 éve alakult, és piacvezető cég, így a munkaerőpiac elvárásait jól ismerve tudjuk, hogy ma milyen kompetenciák szükségesek ahhoz, hogy adott munkaterületen egy fiatal meg tudjon felelni az elvárásoknak.

Marosi László

alapító, Meló-Diák

Országos lefedettség

Diákjaink jelentős része a felsőoktatásban vagy szakképzésben vesz részt. Ők azok a fiatal tehetségek, akik komoly szakmai attitűddel képesek elvégezni az összetettebb, bonyolultabb, speciális szaktudást igénylő feladatokat is. Akár cége gyakornoki programját is építheti ránk.

Beszéljünk személyesen

Tanácsadóink készséggel állnak a rendelkezésére.

Neved

E-mail címed

Telefonszámod

Üzenet

MI TÖRTÉNIK JELENTKEZÉS UTÁN?

Jelentkezés

1

JELENTKEZÉSE UTÁN 2 MUNKANAPON BELÜL FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT ÉS ÁRAJÁNLATOT ADUNK

Partnereink tapasztalatára építve állítjuk, hogy a legtöbb diákunk egyenértékű tagjává tud válni az Ön csapatának. Legyen szó fizikai, szellemi, szak-, vagy speciális tudást igénylő munkákról, mi maximális elégedettséget nyújtva tudjuk azt elvégezni.

2

Professzionális kiválasztás

Teljeskörű ügyfélkiszolgálás

3

Folyamatosan tartjuk cégével a kapcsolatot, mivel mi végezzük a teljeskörű adminisztrációt és a papírmunkát, ezen felül pedig kezeljük a diákok beosztásait és a jelenléti íveiket.

Diákjaink egész évben, egész héten, éjjel-nappal végzik az Ön által meghatározott munkát. És ezért cserébe Önnek csak hónap végén a Meló-Diák számláját kell rendeznie.

Munkaerő egy számla fejében

A legnagyobbak partnere

A Meló-Diák olyan nagyvállalatokkal is partnerkapcsolatban áll, mint az Invitel, a Samsung, vagy épp a Cinema City, s a nálunk regisztrált diákok munkájával elégedett cégek száma folyamatosan növekszik.