Képzést és garantált munkát ajánlunk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatánál, kiemelt bérezéssel!

Egy felelősségteljes diákmunka egész nyárra!

2022-ben még többet ér a munkád! Emelkedett a minimálbér, ráadásul, ha még nem töltötted be a 25-öt, adóznod sem kell, így a nettó béred = a bruttóval! Így már tutira megéri bevállalni ezt a diákmelót!

Amit kínálunk:

  • Egy garantált állással indíthatod a nyarat, melyhez szállás is tartozik. Ezen kívül pedig egy jól összeszokott csapat tagjává válhatsz, nem csak ezen a nyáron, hanem az elkövetkező nyarakon is!

Főbb feladatok:

  • Ez egy olyan képzés, melyen megszerezheted a szükséges papírokat, jó társaságban, a leendő kollégáiddal tanulhatsz és éveken át tartó befektetésként gondolhatsz rá - hiszen ezzel a tanúsítvánnyal jövő nyáron is vállalhatsz ilyen jellegű munkát! Egy intenzív és értéket adó képzést kell elképzelned strandi vízimentő, csúszdafelügyelő és akár úszómesteri alapismeretekkel! A képzés elméleti részét könnyedén, otthonról online elvégezheted! A gyakorlati részt pedig akár 7 nap alatt egy ottalvós tréning keretén belül tanulhatod meg.

Az álláshoz tartozó elvárások:

  • Először is a magabiztos úszástudás elengedhetetlen Aztán legyen meg benned a fegyelmezettség és határozottság! Vegyél részt a képzésen, melynek árát pár nap alatt ledolgozhatod .

Előnyt jelent:

  • A képzésen már 16 éves kortól részt vehetsz, de fontos, hogy jól tudj úszni és felelősségteljesen állj a munkához. A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni jobb oldalt (mobilon alul) a jelentkezési űrlapot. Miután jelentkeztél felkeresünk és egyeztetjük a részleteket. Semmilyen elköteleződést nem jelent a jelentkezésed elküldése!

Bérezés:

  • A tanfolyam ugyan fizetős, a díját azonban nem kell egyben kifizetned, hiszen, ha munkát vállalsz ezt 9-10 nap alatt könnyedén ledolgozhatod.

Már csak ez hiányzik ahhoz, hogy egy fix, menő melód legyen a nyárra. Ha kérdésed van, keresd mentorainkat! Ha még több részletes infót szeretnél, látogass el partnerünk oldalára: https://vizimentok.hu/hu/oktatas/tanfolyamok-1255.html

BRUTTÓ BÉR

14 118Ft

VÁROS

Keszthely

MUNKAIDŐ

Megbeszélés alapján

KAPCSOLAT

w

+36203753819

geczi.zsofia@melodiak.hu

IRODA

Meló-Diák Keszthely

+36 20 505 9688

keszthely@melodiak.hu

8360 Keszthely, Bem József utca 33.

MUNKA KATEGÓRIA

  • Fizikai, gyári, raktári

18 alatt is végezhető

hétvégén is végezhető

nyári munka

szállással

#melodiak

#diakmunka

#Fizikai #gyari #raktari

vagy regisztrálj egyszerűen