Ez a munkánk inaktív

Gyerünk a MOZIBA be!

Pécsi filmszínházba keresünk diákokat jegypénztáros, jegykezelő és büfés pozícióba. A munkák neve beszédes, a jegykezelő a jegyek érvényesítését végzi és az esetleges takarítási feladatokat a nézőtéren, míg a büfés a mozi büféjében tevékenykedik és elárasztja a nézőket üdítő tengerrel és popcorn áradattal. A jegyepénztáros pedig egy nagy mosoly kíséretében kiadja a jegyet a kasszában. A pozíciók betöltéséhez legalább 18 évesnek kell lenned. Késői munkavégzés esetén a fizetéshez esti műszakpótlék is jár. A jegykezelő esetében az alapfizu bruttó 990 Ft/óra, míg a büfés és jegypénztáros esetén bruttó 1.080 Ft/óra. 

A mozi minden nap üzemel, ünnepnapokon is, ezért a jelentkezésnél mindenképp vedd figyelembe, hogy legalább heti 24 órát el kell tudnod vállalni, úgy, hogy minden hétvégén (péntek-szombat-vasárnap) legalább egy teljes napon rendelkezésre kell állnod. Továbbá ne okozzon problémát, hogy néha ünnepnapokon is dolgozni kell!

Ami a pozíció betöltéséhez szükséges:

  • érvényes orvosi alkalmassági(mi adunk beutalót ha nincs), tüdőszűrő

  • Meló-Diák tagság

  • betöltött 18. életév

  • ápolt és igényes megjelenés

  • angol nyelvtudás előny

  • megbízhatóság

Jelentkezésnél vedd figyelembe, hogy olyan diákok jelentkezését várjuk, akik minimum 6 hónapra el tudják vállalni a munkát. 

Fontos, hogy az önéletrajzod precíz legyen és pontos. Derüljenek ki belőle az erősségeid, a kompetenciáid és ha van, akkor a releváns szakmai tapasztalatod is! Ne felejtsd ki belőle a fényképet és a pontos elérhetőségeidet - email cím, telefonszám.

Ha úgy érzed te vagy a legalkalmasabb a munkára, akkor küld el a fényképes önéletrajzod az iveszics.inez@melodiak.hu-ra. A közlemény mezőbe mindenképp írd be, hogy mozi!

Bruttó bér

1080 Ft / óra

Munkaidő

H
K
SZ
CS
P
SZ
V

Kapcsolat

Szabó Flóra

+36202198968

szabo.flora@melodiak.hu

Iroda

Meló - Diák Pécs

+36 72 326 008

pecs@melodiak.hu

Pécs, Rákóczi út 17. (Fészek irodaház)

Munka kategóriák

  • Mozi