Játékkezelő animátor kalandparkban

Szabadtér, sok móka, gyerekek - ez Neked való!

Biztosítsd be magadnak a nyári melódat már most, Pécs legmenőbb extrém parkjában!

Tényleg nagyon kúl környezetben, a Mecsek oldalában kialakított szabadidőparknál nyílik többféle álláslehetőség diákoknak április közepétől. A lehetőségek több hónapon keresztül élnek, azaz egy hosszútávú, stabil és legfőképp korrekt diákmelód lehet. Arról nem beszélve, hogy változatos, kalandban és kihívásban kiemelkedő ajánlat. Sőt amíg tart a suli legfőképp hétvégente kell dolgoznod - szóval valóban összeegyeztethető.


A Park igazi arcai az animátorok. Nagyon fontos, hogy emberközpontú, gyermekcentrikus légy, beszélj angolul vagy németül és imádd a természetet, akárcsak a többiek! Az állás betöltéséhez mutatványos vizsgát kell tenni, ezt helyben oktatják 1 nap alatt, és 10.000 HUF-ba kerül, viszont innentől évente csak megújítani kell (töredék összegért), tehát később is tudod használni hasonló munkakörökben.

A Ti feladatotok lesz az egyes játékoknál és a kötélpályán a felügyelet, a látogatók eligazítása és kiszolgálása valamint a Park környezetének viszonylagos rendben tartása. Ha helyén van a felelősségtudatod és az állóképességed, akkor egy remek lehetőséget kínálunk Neked!

A parkban végezhető játékkezelői munkához törvényileg elengedhetetlen egy 30.000 HUF-os köteles vizsga is. Ezeket nem kell kifizetnetek, a fizetésetekből kerülnek levonásra több részletben a parkban töltött hónapok alatt. És a jó hír, hogy ezeket a vizsgákat évről évre, csak hosszabbítani kell töredék értékért, tehát később is tudod használni hasonló munkakörökben, vagy akár jövőre velünk ugyan itt! Az állásra 20 évnél idősebb diákokat vár a partnerünk.

A munka április elején kezdődik és nagyjából októberig tart. Ezt megelőzően márciusban kerül sor a két oktatásra és a hozzájuk tartozó vizsgákra. A tavaszi és az őszi időszakra a hétvégi munkavégzés, míg a nyári időszakra a teljes hetes munkavégzés a jellemző. A fizetés a következőképp alakul: amikor a kötélpályára vagy mászófal felügyeletre lesztek beosztva, akkor bruttó 1211 Ft üti a markotokat óránként, amikor pedig bármelyik másik játékhoz akkor 1012 Ft.

Ami mindenképp szükséges lesz a pozíció betöltéséhez:

- Meló-Diák tagság

- érvényes orvosi alkalmassági (mi adunk beutalót) és tüdőszűrő
- kullancselleni védőoltással is rendelkezned kell (ennek beadatásáról és költségeiről mi gondoskodunk)

- társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás

- sportos életszemlélet

- türelem és gyerekbarát szemléletmód

Fontos, hogy a jelentkezésnél vedd figyelembe, hogy ez egy hosszútávú munkalehetőség, tehát csak akkor jelentkezz, ha biztosan el tudod vállalni a munkát a teljes nyári szezonra!

Minden jelöltnek vissza fogunk jelezni, amire legkorábban február 10-e után lesz lehetőségünk.

Ha úgy érzed te vagy a legalkalmasabb a munkára, jelentkezni kizárólag az álláshirdetésnél lehet és kérjük a fényképes önéletrajzodat töltsd fel a profilodhoz. További információért vagy kérdés esetén érdeklődni e-mailben az iveszics.inez@melodiak.hu-n vagy telefonon a +3620/281-2975 telefonszámon tudsz.

Ha e-mailt írsz, akkor a közlemény mezőbe mindenképp írd be, hogy játékkezelő animátor!

Bruttó bér

1211 Ft/óra

Munkaidő

H
K
SZ
CS
P
SZ
V

Kapcsolat

Puskás Eszter

+36 20 381 6347

puskas.eszter@melodiak.hu

Iroda

Meló - Diák Pécs

+36 72 326 008

pecs@melodiak.hu

Pécs, Rákóczi út 17. (Fészek irodaház)

Munka kategória

  • Promóciós, host/hostess, animátor
vagy regisztrálj egyszerűen

vezetéknév

keresztnév

e-mail cím

telefonszám

születési dátum

Jelszó

Jelszó mégegyszer

* Regisztráció után a Beállításaim menüpontban bármikor megváltoztathatod.

regisztrálok