Garantált strandi meló, képzéssel

Egy felelősségteljes diákmunka egész nyárra!

Képzést és garantált munkát ajánlunk a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálatánál, kiemelt bérezéssel! 

Legyen szó a Balaton partjáról vagy éppen bármely városunk strandjáról, termálfürdőjéről: a vízimentők, úszómesterek elengedhetetlen részei a biztonságos szórakozásnak. Jelentkezz a nyárra strandi vízimentőnek, csúszdafelügyelőnek vagy úszómesternek, szerezz egy jól fizető szakmát, amire minden évben nagy szükség van a vízpartokon!

Mi kell mindehhez?

  • először is a magabiztos úszástudás elengedhetetlen

  • aztán legyen meg benned a fegyelmezettség és határozottság!

  • vegyél részt a képzésen, melynek árát pár nap alatt ledolgozhatod 

Ha minden megvan, akkor cserébe egy garantált állással és 1000-1200 Ft-os nettó órabérrel számolhatsz, egy jól összeszokott csapat tagjaként, egész nyárra és akár a következő nyarakon is.

A képzésről itt olvashatsz többet:

Ez egy olyan képzés, melyen megszerezheted a szükséges papírokat, jó társaságban, a leendő kollégáiddal tanulhatsz és éveken át tartó befektetésként gondolhatsz rá - hiszen ezzel a tanúsítvánnyal jövő nyáron is vállalhatsz ilyen jellegű munkát!
Egy intenzív és értéket adó képzést kell elképzelned strandi vízimentő, csúszdafelügyelő és akár úszómesteri alapismeretekkel.!

A képzés elméleti részét könnyedén, otthonról online elvégezheted! A gyakorlati részt pedig akár 5 nap alatt egy ottalvós tréning keretén belül tanulhatod meg. 
A képzés és az utána végzett kapcsolódó diákmunka idejére a szállás biztosított.


Hogyan vehetsz részt?

A képzésen már 16 éves kortól részt vehetsz, de fontos, hogy jól tudj úszni és felelősségteljesen állj a munkához. 

A jelentkezéshez nem kell mást tenned, mint kitölteni jobb oldalt (mobilon alul) a jelentkezési űrlapot. Miután jelentkeztél felkeresünk és egyeztetjük a részleteket. Semmilyen elköteleződést nem jelent a jelentkezésed elküldése!

A képzés díja
Egy ilyen nívós képzés országszerte hivatali szabályozásoknak köszönhetően 105.000 Ft, a regisztrációs díj pedig 15.000 Ft.
A képzés díját azonban nem kell egyben kifizetned, hiszen, ha munkát vállalsz ezt 9-10 nap alatt könnyedén ledolgozhatod.

A tanfolyam több modulból áll:strandi vízimentő, csúszdakezelő és ha szeretnéd, az úszómester képzésen is részt vehetsz plusz 5000 Ft-ért.

Jelentkezz!

Már csak ez hiányzik ahhoz, hogy egy fix, menő melód legyen a nyárra. Ha kérdésed van, keress minket a vizimento@melodiak.hu e-mail címen. A munkavégzés helye jelentkezést követően kerül egyeztetésre

Ha pedig még több részletes infót szeretnél, látogass el partnerünk oldalára:https://vizimentok.hu/hu/oktatas/vizimento-1294.html


BRUTTÓ BÉR

1176 Ft/óra

MUNKAIDŐ

Megbeszélés alapján

KAPCSOLAT

Vízimentő Jelentkezés

vizimento@melodiak.hu

MUNKA KATEGÓRIA

  • Egyéb gyakornoki, szakmai

úszómester

Gyakornoki, szakmai

strandi

képzés

#melodiak

#diakmunka

#Egyebgyakornoki #szakmai

vagy regisztrálj egyszerűen