Légy Te is csapatunk tagja!

Ez a munkánk inaktív

JUNIOR projektvezető kerestetik

Saját asztalt, laptopot, telefont, végtelen mennyiségű kávét és életed legizgalmasabb munkáját ajánljuk. 📱💻

Mindezt megkapod győri irodánkban, ahova keressük leendő kollégánkat.😉

TÉGED KERESÜNK, ha elmúltál 18 ÉVES és elég BÁTOR vagy az ÖNÁLLÓ munkavégzéshez, saját feladatokhoz. A döntés a Tied lesz, amikért vállalnod is kell a FELELŐSSÉGET. Ha érzel magadban ambíciót új ismeretek elsajátítására és eredményorientált vagy, ezzel nem lesz gond. 

Fizetésed nem attól lesz több, hogy megemeljük, vagy a munkaidőd kevesebb, hogy korábban elengedünk, hanem attól, hogy a Rád bízott feladatokat hatékonyan oldod meg.

Ne azért akarj nálunk dolgozni, mert épp nincs munkád vagy rohadtul kell a meló és bármit elvállalnál, mert nem alkalmas mindenki erre a munkára.

Egész nap mások problémáit kell majd megoldanod, amellett hogy a törvény által előírt adminisztráció is rád hárul. SAJÁT CSAPATOD lesz, amit segítünk felépíteni, de IRÁNYÍTANOD már Neked kell.

Néhány hónapon belül SZÁMTALAN VÁLLALATVEZETŐT fogsz megismerni, TÖBB SZÁZ DIÁKNAK segíthetsz pénz- és munkalehetőséghez jutni. Sokat kell majd jönnöd-menned, amihez CÉGES AUTÓT is adunk, ha nincs saját. Izgalmas tréningekkel és szakmailag felkészült kollégákkal garantáljuk számodra a fejlődést. 💼

Csapatunk csak fiatalokból áll, és fiatalokkal is kell foglalkoznod, de ha nem vagy már nappali tagozatos, az sem kizáró ok.


💰 Fizetés az első 3 hónapban NETTÓ 120.000 Ft, 3 hónap után nettó 140.000 Ft + TELJESÍTMÉNY BÓNUSZOK, amivel könnyen duplájára emelkedhet a fizetésed.💰

📲 Dolgozz nálunk, küldd fényképes önéletrajzod a pozíció megjelölésével a gyor@melodiak.hu címre!

Bruttó bér

- Ft / óra

Munkaidő

H
K
SZ
CS
P
SZ
V

Kapcsolat

Udvardi Mónika

+36 20 581 3588

udvardi.monika@melodiak.hu

Iroda

Meló - Diák Győr

+36 96 524 514

gyor@melodiak.hu

9023 Győr, Attila u. 6.

Munka kategóriák

  • Adminisztratív, irodai