Animátor kalandparkban

Ez a munkánk inaktív

Dolgozz Pécs legmenőbb extrém parkjában akár több hónapon keresztül!

 

Nézz ki egy munkát és jelentkezz!

 

Tényleg nagyon kúl környezetben, a Mecsek oldalában kialakított szabadidőparknál nyílik többféle álláslehetőség diákoknak április közepétől. A pozik mindegyike több hónapon keresztül él, azaz egy hosszútávú, stabil és legfőképp korrekt diákmelód lehet. Arról nem beszélve, hogy a lehetőségek sokfélék, kiemelkednek kalandban, kihívásban és munkakörnyezetben is a kínálatból, sőt iskolaidőben legfőképp hétvégente kell dolgozni - szóval valóban összeegyeztethető. Csekkold pár mondatos ajánlatunkat, és ha kedvet kapsz, itt helyben be is adhatod jelentkezésedet!

 

Animátor:

 

Szabadtér, sok móka, gyerekek - ez való Neked!

 

A Park igazi arcai az animátorok. A Ti feladatotok lesz az egyes játékoknál a felügyelet, a látogatók eligazítása és kiszolgálása valamint a Park környezetének viszonylagos rendben tartása. Nagyon fontos, hogy emberközpontú, gyermekcentrikus légy, beszélj angolul vagy németül és imádd a természetet, akárcsak a többiek! Az állás betöltéséhez mutatványos vizsgát kell tenni, ezt helyben oktatják 1 nap alatt, és 12.000 HUF-ba kerül, viszont innentől évente csak megújítani kell (töredék összegért), tehát később is tudod használni hasonló munkakörökben. Az állásra 18 évnél idősebb diákokat vár a partnerünk.

 

Gyermekfelügyelő animátor:

A Park szolgáltatásaival kiemelkedően kedvez a kisgyermekeknek, iskolás csoportoknak, családoknak. A gyermekfelügyelő feladata e kis csapatok koordinálása, közös játék, a gyerekek felügyelete. Természetesen nagy előny, ha pedagógiai képzésre jársz éppen, vagy ha van bármilyen tapasztalatod hasonló munkakörből. :) A minimum korhatár itt 25 év, és legyen tapasztalatod hasonló munkakörben, viszont ehhez nincs szükség mutatványos vizsgára.

 

Játékkezelő animátori állás:

Sportos vagy, oda vagy a kihívásokért - a szabadidőpark ilyen diákokat keres játékkezelőnek! A játékkezelő animátorok alapból sima animátorok is, de bármikor bevethetőek a kiemelt feladatokra! Ha helyén van a felelősség-tudatod és az állóképességed, akkor egy remek lehetőséget kínálunk Neked: a Parkban végezhető játékkezelői munkához törvényileg elengedhetetlen egy 32.000 HUF-os “köteles vizsga” - viszont ha maradsz velünk ebben a szezonban, ezt visszafizetjük neked(és nem kell a vizsga letételekor befizetned az összeget, a nyár folyamán vonjuk le tőled. Így kvázi ingyen tehetsz szert a magasabb alapbérre és a tuti, izgalmas diákmelóra több hónapon keresztül! A korhatár itt is legalább 20 év a felelősségteljesebb mivolta miatt.

 

Amire mindenképp szükséges lesz a pozíció betöltéséhez:

- Meló-Diák tagság

- érvényes orvosi alkalmassági (mi adunk beutalót) és tüdőszűrő

- betöltött min 18. életév (játékkezelőnél 20, gyermekfelügyelőnél 25)

- türelem és gyerekbarát személetmód

- társalgási szintű angol vagy német nyelvtudás

- korábbi tapasztalat hasonló területen előnyt jelent

 

Fontos, hogy a jelentkezésnél vedd figyelembe, hogy ez egy hosszútávú munkalehetőség, tehát csak akkor jelentkezz, ha biztosan el tudod vállalni a munkát a teljes nyári szezonra (májustól szeptemberig)!

 

Jelentkezésedet az iveszics.inez@melodiak.hu e-mail címre küldd el, és mindenképp csatolj egy fényképes önéletrajzot is! Az e-mail tárgyába írd bele, hogy „animátor”.

Bruttó bér

1121 Ft / óra

Munkaidő

H
K
SZ
CS
P
SZ
V

Kapcsolat

Kovács Andor

+36 20 374 5232

kovacs.andor@melodiak.hu

Iroda

Meló - Diák Pécs

+36 72 326 008

pecs@melodiak.hu

Pécs, Rákóczi út 17. (Fészek irodaház)

Munka kategóriák

  • Adminisztratív, irodai