0km-es autók vezetése Budaörsön Szombaton is! 1400Ft/h

Jogosítvánnyal, és vezetési tapasztalattal rendelkező megbízható srácok, lányok jelentkezését várom, akik szeretnek kocsikázni.

Feladat: 0 km-es verdával le kell állni a hajóról Csepelen, és a telephelyen szortírozni őket. Hasonló a feladat Budaörsön is. Budaörsön kamionokról, néha vonatról kell leállni, és a telephelyen a megadott helyekre szállítani az autót, -természetesen vezetni.

Munkaidő: 7-16 H-Szombatig Folyamatosan minimum heti 2-3 napot kell vállalni + lehetőleg a szombatot is. Lehet félnapokat is vállalni. Délelőtt 7-12h-ig, du. 12-16:30-ig ** Leginkább olyanok jelentkezését várom, akik suli mellett hosszabb távon is szeretnének biztos jól fizető munkát, de persze lehet csak 1-2 hónapot is vállalni

Fizetés 1400 Ft/h

Jelentkezés fényképes önéletrajzzal, és vezetési tapasztalatodat is írd bele, és azt is hol laksz, melyik helyszín lenne jobb. Írd meg azt is kérlek, hogy milyen napokat tudsz vállalni, hogy érsz rá. Nem MSCH-kat keresek, de nem is itt kell megtanulni vezetni, de azért az már jó ha tudsz biztonságosan tolatni ,parkolni.

Jelentkezés: dilingai.pal@universitas.hu Az önéletrajzod file neve tartalmazza, hogy mire jelentkezel, illetve a** tárgymezőbe írd bele, hogy autómozgatás, kocsikázás** (Pl.: Hallgató_bálint_auto.docx)

Feltételek:

  • Érvényes jogosítvánnyal rendelkező diákok részére!
  • Nem MSCH-kat keresek, de azért az már jó, ha tudsz biztonságosan tolatni, parkolni. megbízható, felelősség teljes gondolkodás, mert több milliós autókba kell beleülni nap, mint nap.

Bruttó bér

1400 Ft/óra

Munkaidő

H-Szombatig 7-16:00 között

Kapcsolat

Dilingai Pál

dilingai.pal@melodiak.hu

Iroda

Meló - Diák Universitas

+36 1 217 6426

info@universitas.hu

1095 Budapest, Tinódi utca 9-11.

Munka kategória

  • Könnyű fizikai, gyári, raktári
vagy regisztrálj egyszerűen

vezetéknév

keresztnév

e-mail cím

telefonszám

születési dátum

Jelszó

Jelszó mégegyszer

* Regisztráció után a Beállításaim menüpontban bármikor megváltoztathatod.

regisztrálok