Áruházi, bolti, eladói

Naponta frissülő diákmunkáink között rengeteg áruházi, bolti és eladói álláslehetőséget találsz. Hogyha nem elégszel meg a zsebpénzzel és suli mellett szeretnél keresni még egy kis pluszpénzt, akkor nézz szét ajánlataink között! Alkalmi vagy folyamatos munkát keresel? Itt mindkettőt megtalálhatod, ami biztos, hogy rugalmasan, az órarendedhez igazodva dolgozhatsz.

A divat szerelmesei biztosan megtalálják a számításainkat, hiszen prémium ruházati üzletekben meseszép ruhák között, szuper és fiatalos csapatban dolgozhatnak. Ha téged viszont inkább az árufeltöltés és a logisztika fortélyai érdekelnek, vagy valahol a közeledben egy élelmiszerboltban vállalnál diákmunkát, simán megoldható! A pénztárgépek kezelését általában mindenki nehéz feladatnak tartja. Győződj meg róla kasszásként, pénztárosként illetve eladóként, hogy mennyire állja meg a helyét ez a feltételezés.

A Meló-Diák Iskolaszövetkezet Magyarország összes megyéjében lehetőséget biztosít az áruházi, bolti és eladói diákmunkák végzésére.

Meló-Diák