Adminisztratív, irodai

Iskolaszövetkezetünk több száz partnerrel dolgozik együtt az egész országban azért, hogy megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb diákmunkát. Adminisztratív és irodai munkáink között kedvedre válogathatsz az alkalmi, beugrós jellegű feladatoktól kezdve az adatrögzítői munkákon át egészen a komoly, nemzetközileg is elismert, nagy presztízsű cégek gyakornoki programjaiig bezárólag.

Mindenben segítünk, ha diákként menő munkahelyeken szeretnél dolgozni. A paletta meglehetősen széles: nálunk könnyedén találhatsz heti 20-25 órás ráéréssel pénzügyi és ügyfélkapcsolati, logisztikai, operátori, minőség-biztosítási, vagy akár HR-gyakornoki diákmunkákat. A nyelvtudás nem feltétel, legfeljebb előnyt jelenthet bizonyos területeken.

Ha imádsz beszélgetni és akkor is a füledhez emeled a telefonod, ha csak Facebook-értesítést kapsz, jó helyen jársz! Nem fogsz csalódni ajánlatainkban, amelyek között rengeteg telefonos diákmunkát találsz. Hogyha pedig a nagyobb kihívásokat szereted, ráadásul nem riadsz vissza attól sem, ha tanulnod kell, akkor például egy marketing gyakornoki pozíció ideális lehet számodra. Számos munkánkat ajánljuk nem csak pénz-, hanem tapasztalatszerzés céljából is. Lehetséges, hogy gyakornokként indulsz, majd egyszer csak azon veszed észre magad, hogy már teljes munkaidőben dolgozol.

Meló-Diák