Suli mellett rugalmas diákmunkák

Nagyon sok fiatal vállal diákmunkát a közép, esetleg felsőfokú tanulmányai alatt.

Az okok különbözőek lehetnek: vagy a tandíjra valót próbálják összeszedni, esetleg szeretnék anyagilag tehermentesíteni a szüleiket és megállni a saját lábukon, de vannak akik a karrierépítés megkezdése miatt döntenek úgy, hogy diákmunkát vállalnak tanulás mellett.

Akármi is az ok, nincs könnyű helyzetben az a diák, akinek egyensúlyoznia kell a nappali tanulmányai és a diákmunka között. Amellett ugyanis, hogy mindkét helyen meg kell jelennie időnként, neki is fel kell készülnie a vizsgákra, beszámolókra, kiselőadásokra, meg kell írni a dolgozatát stb.

Nehéz mindennek megtalálni az idejét.

 

KÖNNYŰ, FIZIKAI MUNKÁK

Két LEGO-autó megépítése után, te is álmodtál már saját bütykölős gyárról?

Ha nem is képzelegtél hasonlót a sok kis kütyüvel, de mégis van lehetőséged kicsit idősebbként szerelgetni a kis dolgokat!

Fontos, hogy megbízható, önálló munkavégzésre légy képes, aki nem riad vissza egy kis fizikai munkától!

A feladatok terén ezekre számíthatsz például: kamrák és alegységek összeszerelése, kisebb karbantartási feladatok ellátása, kábelek gyártása megfelelő leírások alapján, egyszerűbb forrasztási feladatok ellátása, beérkezett alkatrészek ellenőrzése, valamint a raktárkészlet adminisztrációja. 

A legjobb, hogy neked csak a lelkesedésedet kell vinned, a munkahelyen majd gondoskodnak a betanításodról! 

Ha nem gond a monotonitás, biztosan lesz helyed csomagoló munkákra is.

Ha olyan helyet keresel, ami fix pozíciót biztosít neked (és akár a barátaidnak is) várnak szeretettel a meghirdetett cégeknél! 

Hétfőtől szombatig dolgozhatsz rugalmasan, választható műszakban, hogy a sulis teendőidet egyszerűen be tudd osztani a munka mellett. 

Mire vársz? RAJTA!

 

NAGYDUMÁS ÁLLÁSOK RUGALMASAN

Te vagy az, aki még a sivatagban is eladja a homokkonzervet? Akkor promóteri állás való neked!

Ha talpraesett, nyitott, jó kommunikációs készséggel rendelkező, magabiztos fellépésű diáknak gondolod magad, akkor akár a tévérészlegen tudnál egy-két munkaadónak segíteni.

Az már csak előny, ha ténylegesen érdeklődsz is a legmodernebb technikák és a legújabb fejlesztések iránt, de abszolút nem feltétel. Mindenre megtanítanak majd, amire csak szükséged lehet, a felvételedben sokkal inkább a hozzáállásod és a személyiséged fog dönteni.

 

Ugyanakkor akad ételkiszállító cég is, ahol senki sem fog rád szólni, ha munkaidőben chatelsz, hiszen épp ez lesz a feladatod: ügyfélszolgálati munkatársként neked kell kapcsolatot tartanod a vásárlókkal, kezelni a felmerülő problémákat és megválaszolni a kérdéseiket, nem máshol, mint chaten.

A műszakodat rugalmasan, hétfőtől vasárnapig oszthatod be, annyi a lényeg, hogy minimum heti 20 órában számítanak a segítségedre.

 

Vendégélmény menedzseri diákmunkák is fellelhető a portálon. Ez egy igazán izgalmas pozíció olyan pörgős, meghízható és talpraesett jelentkezők számára, akik nem félnek nyitni az emberek felé, és mindig szívesen segítenek nekik. Te is ilyen vagy?

Elég csak kellemes vendéglátói élményt biztosítanod a betérő vendégek számára. Hogy mit is jelent ez pontosan? Fogadod és elirányítod az érkezőket, megválaszolod a termékekkel, szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdéseiket, felügyeled a vendégteret, és koordinálod a többi kollégád munkáját. Fontos, hogy az angoltudásodra itt is szükség lesz, úgyhogy akkor jelentkezz erre a diákmunkára, ha magabiztosan tudsz beszélni legalább középfokon.

 

VISZONT!

Ne feledkezz meg a tanulásról!

Próbálj minden napra, vagy legalább minden másnapra 1-2 szabad órát hagyni, akár estére, hogy tanulhass. A diákmunkás szabadnapjaidat tartogasd 1-1 nagyobb dolgozat, vizsga előtti időszakra, hogy rendesen felkészülhess!

 

Meló-Diák