melodiak.hu Rád szabva – 3. rész: Ugye te is csíped a gyors ügyintézést?

Életünk során rengetegszer tapasztaljuk meg, milyen kínzó a várakozás. Kiskorunkban szétfeszít az izgalom, hogy „Mikor fújhatom már el a gyertyákat a szülinapi tortámon? Nem győzök várni!” vagy, amikor felkeressük háziorvosunkat és felkiáltunk magunkban, hogy „Mégis, hogy lehet az, hogy ő előttem bejutott, mikor sokkal később érkezett?!”

 

Te is biztos jártál már úgy, hogy beugrottál volna kedvenc gyorséttermedbe egy sajtburgerért, de olyan hosszú volt a sor, hogy amint beléptél az ajtón, fordultál is ki - mondván, hogy egy szendvicsért biztos nem várakozol fél órát és keresel egy másik helyet, ahol rövidebb a sor.

 

Lényegében mindegy volna az is, ha egy különösen jó dologra várnánk, amihez egyébként nagyon nehezen juthatnánk hozzá; a semmittevéssel töltött idő akkor is az agyunkra menne.

 

Képzeld el, hogy besétálsz az egyik Meló-Diák irodába, hogy érvényes tagságra tehess szert. Vársz - várakozol, látod, hogy az összes ügyintézőnk foglalt, ráadásul az a sor halad a leglassabban, amibe pont Te álltál be. A türelmed fogytán és mire sorra kerülsz, kiderül, hogy miért kellett több tíz percet várakoznod. Neked is ki be kell regisztrálnod a helyszínen személyes adataiddal. 

 

A tömött gyorséttermi sorokra, vagy a háziorvosnál mihamarabbi sorra kerülés problémáira sajnos nem tudunk megoldással szolgálni, viszont egyre igen: jelentősen le tudod rövidíteni a Meló-Diáknál a beiratkozás ügyintézési idejét, jót téve ezzel magadnak és diáktársaidnak is – te hamarabb kész lehetsz, ők hamarabb sorra kerülhetnek.

 

Jogos kérdésként merülhet fel benned: „Mégis hogyan lehetséges ez?”

 

Regisztrálj a melodiak.hu oldalon – már ekkor szükséges megadnod néhány személyes információt: a teljes neved, e-mail címed, telefonszámod és születésed idejét. Kijelölheted azt is, hogy melyik Meló-Diák irodához szeretnél tartozni.

 

Az utóbbi több szempontból is fontos. Először is, olyan munkaajánlásokat fogsz kapni, ami az általad választott irodához tartozik. Ha több irodát szeretnél bejelölni, arra is lehetőséged van és sok esetben szükséges is! Ha csak a budapesti irodánkat választod ki, de valamiért Győrbe mész regisztrálni, az ottani kollegáink nem fognak látni a rendszerben, csak akkor, ha a győri irodát is megadod, mint preferenciádat. 

 

Miután elkészítetted regisztrációdat és bejelentkeztél, szerkeszd a profilod! Ezt nem csak a webes felületen tudod megtenni, hanem iOS-ra, valamint Androidra is elérhető applikációnkon keresztül is.

 

A személyes adatokon belül meg tudod adni az összes információt, ami a munkavállaláshoz szükséges. Ha regisztráció után kitöltöd az összes szükséges adatot, az irodában ezek felhasználásával taggá tudunk nyilvánítani Téged, és a helyszínen már nem lesz szükséges ezeket az adatokat újra megadnod.

 

Az említett információk online felületen történő módosítására mindaddig van lehetőséged, amíg taggá nem válsz – vagyis addig, amíg a személyes ügyintézésre sor nem kerül. Ezután például, ha iskolát váltasz, vagy új lakcímed lesz, a módosítást csak e-mailben, vagy személyesen tudod kérvényezni.

 

Ráadásul a munkavédelmi tesztet is lehetőséged van az irodán kívül kitölteni, így ezzel is időt tudsz spórolni

 

Kiválaszthatod azt is, hogy milyen munkakategóriák érdekelnek. Az Meló-Diák applikációba történő első belépéskor felugrik egy ablak, ahol balra tudod húzni a munkákat, amik nem jönnek be és jobbra azokat, amik felkeltik érdeklődésedet. Ez is segít abban, hogy a hozzád leginkább passzoló állásokat tudjuk megtalálni a számodra!

 

Szeretnél értesülni az újdonságokról is? A „Személyes adataim” fül alatt találod a „Beállításaim” menüpontot, ahol fel tudsz iratkozni a Meló-Diák tematikus hírleveleire.

 

Fontos: olyan e-mail címmel regisztrálj, amit használsz és amivel be tudsz lépni a Meló-Diákos profilodra, mert a későbbiekben itt találod majd a fizetéssel kapcsolatos információkat, a beosztásodat, és itt tudod majd leadni jelentkezésed a szabad időpontokra!

 

Reméljük, hogy tanácsaink számodra hasznosak voltak és sikerül gyorsan elintézned a Meló-Diák tagságodat!

Meló-Diák