melodiak.hu Rád szabva - 1. rész: A feature, amire mindig is vágytál!

Soha nem volt még ennyire egyszerű diákmunkát vállalni, mint most, a Meló-Diáknál. Különös figyelmet szenteltünk a visszajelzéseitekre és igyekeztünk egy olyan frissítést kihozni az Meló-Diák appra, amivel tényleg segíthetünk nektek a mindennapokban.

 

Bizonyára veled is előfordult már, hogy váratlan kiadások elé néztél…például egy pótvizsga díj befizetése elé, esetleg elmentél volna egy fesztiválra, vagy közös kirándulást terveztetek barátaiddal és nem akartál szüleidtől pénzt kérni…Majd arra gondoltál: „Milyen jó lenne, ha már holnap munkába tudnék állni!”. Ez már többé nem álom!

 

A megújult Meló-Diák applikáció igazán szuper funkciókkal bővült! Egy héten csak 1-2 napod van, amit munkára tudnál szánni? Nem probléma! Add meg ráérésed és keresni fogunk, ha van szabad hely a megadott napokra!

 

Inkább válogatnál az elérhető időpontok között? Ez is lehetséges! Ha jelentkeztél már egy adott munkára, például árufeltöltésre, láthatod a kategória szabad időpontjait, de találkozhatsz olyan foglalható napokkal is, amelyekre bárki pályázhat.

 

Tudjuk, hogy milyen rossz, amikor nem kapsz visszajelzést egy munkára történő jelentkezés esetén. Ezentúl minden elfogadott és elutasított megpályázott időpontról tájékoztatást kapsz!

 

Jól hangzik, ugye? Biztos kíváncsi is lettél, hol éred el mindezt!

 

Először kezdjük a legfontosabbal: szükséged lesz érvényes Meló-Diák tagságra, melyhez a hozzád legközelebbi irodánkban tudsz hozzájutni. Ha régebben már regisztrált tagunk voltál, tagságod ugyan itt tudod meghosszabbítani, de figyelj arra, hogy érvényes diákigazolványod ne hagyd otthon! A diákszövetkezetbe történő belépéskor egy Meló-Diák profilt is kell készítened. Ha korábban regisztráltál egyik irodánkban, vagy az interneten, már rendelkezel Meló-Diák fiókkal. A beosztáskezelőt ezen létrehozott profilodon keresztül, a weboldalunkon át éred el, vagy applikációnkon keresztül. Ezt le tudod tölteni Androidos telefonodra, vagy iPhone készülékedre is. A regisztrációd elkészítésekor figyelj arra, hogy olyan e-mail címet adj meg, amit gyakran figyelsz! Ha elfelejtenéd a megadott e-mail címed, vagy nem tudsz belépni, vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal.

 

Ha ezzel megvagy, ráérésed többféleképpen is megadhatod.

 

Változó az órarended, vagy egyszerűen csak elárasztanak az órák és ritkábban tudnál csak munkát vállalni? A „napi ráérés” fülön megadhatod a konkrét napot, hogy a hónapban melyik nap, mettől meddig érsz rá. Ha tudod, hogy ugyan úgy végzel adott napokon a suliban és nincs változás a heteid között az „állandó ráérés” szekció a neked való, ahol maximum 5 hétre előre tudod megadni, hogy adott napokon mikor tudnál munkát vállalni. Miután ezt letudtad, nincs más dolgod, mint hátradőlni és várni a beosztásodat!

 

Miután mentorod összeállítja beosztásod, küldünk egy e-mailt. A számodra kiosztott időpontokat itt tudod elfogadni. Többé nem okozhat problémát az információ hiánya, hiszen, ha kiválasztasz egy adott napot, részletes információkkal találkozhatsz. Itt láthatod, hogy pontosan hova kell menned és azt is, hogy milyen óradíjban fogod végezni munkádat. Az általad vállalt műszakoknak két fajtája lehet: zárt és nyitott. Az utóbbit van lehetőséged lemondani, ha valami közbe jött, de csak 48 órán kívül. Ezen belül sajnos a rendszer nem tudja elfogadni lemondási igényed. Ha a mentorod elfogadta a lemondásod, szintén tájékoztatunk!

 

Ráadásul nem csak erről kapsz leveles értesítést! Törekedünk arra, hogy minden téged érintő változásról a lehető leghamarabb értesülj. Ha beosztásod változik valami okból kifolyólag, például, ha reggel 6 helyett 7-re kell menned dolgozni, jelzünk neked! Nem akarjuk, hogy feleslegesen kelj fel – mi sem szeretünk korábban kelni a kelleténél. Arról is tájékoztatunk, ha az adott időpontra visszamondja partnerünk a megrendelést, hogy ne menj ki potyára a telephelyre.

 

Ha eddig nem töltötted le a Meló-Diák appot, akkor itt az ideje! Csapj le elsőnek a szabad időpontokra és lásd beosztásod bármikor, hogy össze tudd egyeztetni a munkád a többi programoddal!

Meló-Diák