Kevés pénzből király nyár? 3+1 tipp, hogy érd ezt el!

Letudtad a vizsgákat, az összes beadandód a tanárnál pihen és három hónapig nem is kell gondolnod az iskolára. Itt a nyár, a pihenés és a szórakozás ideje, használd ki mindenképp, a pénztárcád ne zárjon a négy fal közé!

 

Városi napok.

Vannak városok, amelyek nyaranta önálló programsorozattal rendelkeznek. Csoki fesztivál, levendula fesztivál, különböző koncertek, falunapok és sport napok várják az érdeklődőket. Ezek az események nem olyan unalmasak, mint amilyennek tűnnek, egy délutánt mindenképp megér rájuk áldozni! Főleg, hogy ezek mindig ingyenesek és a koncertek programfüzetében is felbukkanhat egy-egy ismertebb név.

 

Az önkénteskedés is kifizető tud lenni. 

A nagy fesztiválok is tárt karokkal fogadják az önkénteseket, ezért érdemes hamar jelentkezni, hiszen ezen helyek is hamar betelnek! Ilyen eseményeken dolgozni nem is annyira ingyen munka, hiszen miután letudtad a műszakod, élvezheted a koncerteket és az egyéb megrendezett programokat. Ha belegondunk, hogy egy fesztiválbérlet több tízezer forintba kerül, teljesen megéri!

 

Természetesen a hobbidnak megfelelő táborokban, vagy akár állatkertekben is lehetőséged nyílik arra, hogy önkéntesként dolgozz.

 

Kaland a barátokkal.

Jó idő, jó barátok, mi kell még?! Szedd össze a spanokat és irány az erdő, vagy a vízpart. Nem csak túrázás az egyetlen opció, akár piknikezhettek is, vagy akár egy esti sütögetéshez is kiváló lehet mind a két helyszín. Ha van a közelben kijelölt sátorozó hely, akár ott is tölthetitek az éjszakát! Igazán izgalmas az erdő mélyén tölteni az estét. Ha szerettek mozogni, egy biciklis túra is igazán jó élmény tud lenni!

 

+1: Diákmunka!

Az önkéntes munka mellett a diákmunka is nagyszerű opció! Lefoglal és új barátokat szerezhetsz. Tipikus nyári munkának számít akár a medence őr, vagy a vízimentő is, de ha nem csíped az ilyes fajta foglalkozásokat, tuti a légkondícionált plázában, vagy bárhol máshol találhatsz olyan munkát, amiben nem csak jól éreznéd magad, hanem amivel pénzt is tudsz keresni!

 

És micsoda véletlen! Nekünk pont van ebből rengeteg!

 

Meló-Diák