INSPIRÁLÓDJ A HÉTKÖZNAPOKBÓL! TANULJ. BÁRHOL. BÁRMIKOR.

TÖBB, MINT 150 VIDEÓS E-LEARNING KURZUS

A Webuni és a Meló-Diák közös együttműködésének köszönhetően a MELÓ-DIÁK Akadémia egyik pillére az az e-Learning tudásközpont, ahol a mai technológia elvárásainak megfelelő színvonalú és formátumú tananyagok a valós, piaci igényeknek megfelelő tudást adják elérhető áron - vagy éppen ingyen - bármilyen tanulnivágyó számára.

A Webuni tehát egy online oktatási platform, ahol bárki, bárhonnan, bármikor könnyedén hozzáférhet a számára érdekes vagy értékes tananyagokhoz.

AZ ELŐRE ELKÉSZÍTETT VIDEÓS TANANYAGOKBÓL JELENLEG TÖBB MINT 60.000 HALLGATÓ TANUL HATÁRON INNEN ÉS TÚL EGYARÁNT.

Bodor Ádám, Webuni

FEJLESZD MAGAD!

A felületen a nyelvvizsga-, érettségi- és egyetemi felkészítőktől kezdve, soft skill fejlesztésen át, programozás tanulásáig, a legkülönbözőbb témákban találhatók online kurzusok.

Mivel a kurzusok előre elkészített tananyagok, az oktatóktól nem vonnak el külön erőforrást, amikor valaki tanul belőlük. Ennek köszönhetően lényegesen olcsóbban juthat hozzá a hallgató a szükséges tudáshoz, mintha hagyományos úton tenné mindezt.

Míg egy személyes jelenléthez kötött előadás vagy egyéni konzultáció megismételhetetlen, egy online kurzust korlátlanul újra meg lehet tekinteni.

TANULNI ONLINE. OLCSÓN. EGYSZERŰEN.

Az elektronikus oktatás segítségével a tudás digitalizálásával és online elérhetővé tételével a tudást megosztók és tudást keresők között egy virtuális híd jön létre. Ledönti a tudásáramlás fizikai- és időbeli korlátjait és csökkenti a tudáshoz való hozzáférés költségeit.

Az online tanulás nem azt jelenti, hogy megszakad az interakció az oktató és a hallgató között. A Webuni minden egyes kurzusa olyan közösségi tanulói teret is biztosít, ahol lehetőség nyílik a hallgatóknak, hogy kommunikáljanak és megosszák tapasztalataikat egymással, vagy akár az adott kurzus oktatójától közvetlenül kérdezzenek.

Egy online kurzus elvégzéséről szóló oklevél az önéletrajzban ma már akár döntő szereppel is bírhat egy állásinterjú során.

EGYETLEN ROSSZABB DOLOG VAN ANNÁL, BÁRMIT IS TESZEL: HA NEM TESZEL SEMMIT. CSELEKEDJ. TANULJ. FEJLŐDJ.

A SOFT SKILLEKRŐL BŐVEBBEN

vélemények

Kámán Tímea

az Asszertív kommunuikációs képzésről // 1099 végzett hallgató

Érdekfeszítő. Folyamatosan jegyzetelek, mert nincs tele nem a témához tartozó töltelékkel. Nagyon jó, hogy láthatom is, hogy miről beszélnek.

Berta Zoltán

Időmenedzsment mini-tréning // 263 végzett hallgató

5-ből 5! Nagyon jól összerakottt kurzus. Csak ajánlani tudom.

Kővári László

Node.js alapok kezdőknek // 72 végzett hallgató

Könnyen érthető, jól elmagyarázott anyag. Csakis ajánlani tudom!

EDUKÁCIÓ. INNOVÁCIÓ. GAMIFIKÁCIÓ.

A MELÓ-DIÁK azon munkaerő-piaci kompetenciák (soft skillek) minél fiatalabb korban történő fejlesztésére helyezte a hangsúlyt, melyeket a későbbi munkáltatók is értékelnek az egyes munkavállalóiknál. Ilyen készségek például a problémamegoldás, felelősségvállalás, kreativitás, önállóság, vagy éppen az alkalmazkodó képesség.

A MELÓ-DIÁK Mentorprogramban olyan kompetenciákat mérő önértékelő eljárások vannak, amelyek a munkavállaló diákok számára nyújtanak segítséget az önismeretük fejlesztésében. 20 alap kompetencia került kiegészítésre a „valós értékű” munkaerő-piaci nyelvtudással, illetve a digitális kompetenciával.

A SOFT SKILLEKRŐL KURZUS MEGTEKINTÉSE